Ilmainen Golden Tour Hedelmäpeli

Uncategorized

Kokeile tätä upeaa Playtech -ohjelmiston Golden Tour hedelmäpeliä ilmaiseksi!

Hedelmäpelilaitteet ja kolikkopelit ovat olleet viihdyttämässä yleisöä jo pari sataa vuotta. Nettiversiot ovat yleistyneet 90-luvulla ja nykyään erilaisia pelejä on jo satoja!

Hedelmäpelien pelaaminen on luultavasti yksinkertaisin uhkepelimuoto mikä on olemassa, pudotat kolikoita koneeseen (kyllä, myös siitä on tehty animaatio nettihedelmäpeleissä!) valitset panoksen sekä linjat (määrät riippuvat hedelmäpelistä) ja klikkaat pyöräytä (SPIN). Valituille linjoille pysähtyneet merkit (enää ei oikeastaan voi puhua HEDELMÄpeleistä, koska merkkeinä käytetään kaikkia maan ja taivaan väliltä, myös avaruusteemaisia slotteja on itseasiassa olemassa!).

Nykyisistä hedelmäpeleistä voi parhaimillaan voittaa jopa Miljoonia! Hyvänä esimerkkinä voi pitää Microgaming-ohjelmiston Major Moolah hedelmäpeliä jonka progressiivinen jackpot on useasti useita miljoonia! Lisää infoa ja ilmaisia hedelmäpelejä löytyy täältä: Hedelmäpelit .fi

Tämä peli vaatii Adobe Flash Playerin toimiakseen, jos peli ei avaudu oikein, ole hyvä ja asenna uusin Flash Player osoitteesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *